Praktik slut. Hjemme igen.

Det er helt underligt endnu engang at sidde i min lejlighed her i Kolding. Jeg havde satme nogle fede måneder i Århus. 5 måneder som har budt på lidt af hvert, men heldigvis mest af det gode. Min praktikperiode har været helt suveræn, og krydret med dejlige fritidsaktiviteter (fortrinsvis ved Brabrandsøen) er det som om, at det hele er gået op i en højere enhed. Jeg vil komme til at savne mine kollegaer på Tegnestuen… Mandag morgen bliver i hvert fald en underlig dag, nu hvor jeg ikke længere skal møde på arbejde. Hmm.

Det var en god afslutning med hvidvin og det hele. Jeg fik nogle dejlige gaver, og de fik en plakat med alle mine FPN-ikoner på – og en hulens masse slik, som jeg købte for at bruge de sidste penge på mit nøglekort, hehe.

Min ordre hos Apple Store er ved at blive behandlet, og det fremgår af min kvittering, at min MacBook Pro vil blive sendt d. 7 og at jeg vil modtage den d. 17. Sweet :)

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Praktik slut. Hjemme igen.

  1. majann says:

    Er det virkelig gået FEM måneder siden du stertede din praktik?? Ik overhovedet rart om tiden flyr!! såh…hvad sker nu? Hvad bringer framtiden? :) *klemme* (nu MÅ Mariann sove.)

  2. JoKKe-svin says:

    majann –> Det er sandt. Tiden kan man sgu’ ikke holde på.
    Nu har jeg så et år tilbage på skolen, hvorefter der skal tjenes klejner :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *