Knock knock… MacBook Pro

Dag med hovedpine. Jeg tror det er kommet af, at jeg har taget så meget overarbejde fordi jeg gerne ville gøre meget ud af min grafik om Tour de France. Drak en hulens masse vand for at se om det hjalp på det, men nej… det betød bare at jeg skulle på toilettet konstant. Fuck det.

Tour de France grafikken blev færdig! YES! Jeg sendte den til Benjamin inden jeg tog hjem, og så er der nok nogle enkelte ting der skal rettes ved korrektur (det håber jeg dog ikke, for tekst-mængden er perfekt som den er nu).

I tirsdags (d. 26) bestilte jeg en MacBook Pro via Apple Store (med studenter-rabat). Nu venter jeg på en bekræftelses-mail om, at Apple har modtaget de penge jeg har overført. Ringede til support i dag for at høre nærmere, og de fortalte mig at der ville gå en uges tid før det blev registreret hos dem. Derfra går der så endnu en uges tid (ifølge min bestilling) før jeg modtager mac’en.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

5 Responses to Knock knock… MacBook Pro

 1. majann says:

  *suk* du er heldig som har penger til den nye Pro’en….
  Tour De France – grafiken din var btw SUPER!! :):)
  jeg driver lit reklame bare: http://www.malin.com (min vennindes nye site)

  Ha en fin dag – og slut med det her tullet med hovedvondt. Det er da helt unødvendig (jeg har haft det på samme måde i dag….) *klemmepå* :)

 2. majann says:

  ..så ny at jeg ik husker den rigtige adresse: http://www.mmmalin.com :P

 3. gitte says:

  Hej Jokke !!

  Jeg har siddet og kigget og læst en del på dine sider, det er vildt fedt det hele.

  Jeg vil høre om du kunne være interesseret i og lave nogle grafiske kort med foto på for mig og en evt. pris.

 4. Arh man, tillykke med købet!
  Du skal glæde dig til at få den!
  Jeg er meeeega happy for min, især fordi
  forsikringen betalte det hele plus lidt til. Juhu!

  Vi ses om et par dage mester Jakel.

  Looove, Niko.

 5. JoKKe-svin says:

  Nikolai Lander –> HAHA, det der med forsikring lyder slet ikke så tosset… måske man skulle se at få anskaffet sig en, hvis uheldet nu er ude engang. Har snakket med Anders om det, så nu må jeg snart til at gøre noget ved det, hehe. GF skulle have nogle gode tilbud til unge.

  Yessir! Glæder mig supermeget til at posten banker på min dør med den karakteristiske og super stilistiske kasse under armen :p

  Hmm, mon du sidder i flyveren idet jeg skriver dette?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *