Knock knock… MacBook Pro

Dag med hovedpine. Jeg tror det er kommet af, at jeg har taget så meget overarbejde fordi jeg gerne ville gøre meget ud af min grafik om Tour de France. Drak en hulens masse vand for at se om det hjalp på det, men nej… det betød bare at jeg skulle på toilettet konstant. Fuck det.

Tour de France grafikken blev færdig! YES! Jeg sendte den til Benjamin inden jeg tog hjem, og så er der nok nogle enkelte ting der skal rettes ved korrektur (det håber jeg dog ikke, for tekst-mængden er perfekt som den er nu).

I tirsdags (d. 26) bestilte jeg en MacBook Pro via Apple Store (med studenter-rabat). Nu venter jeg på en bekræftelses-mail om, at Apple har modtaget de penge jeg har overført. Ringede til support i dag for at høre nærmere, og de fortalte mig at der ville gå en uges tid før det blev registreret hos dem. Derfra går der så endnu en uges tid (ifølge min bestilling) før jeg modtager mac’en.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

5 Responses to Knock knock… MacBook Pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *