Skriv noget mere til far!! :s

Ja, jeg går “tidligt” i seng denne gang –> set i forhold til i forgårs! I morgen skal jeg op kl. 09:00 og ned på Knuds for at snakke med Offer om noget grafisk arbejde der skal laves. Jeg har fået jobbet gennem Martin fra www.martinland.dk som jeg for nyligt er blevet medlem af. Det er jeg sådan set ret beæret over at være :D og der kommer rigtig gang i tingene til kulturnatten her i Kolding, hvor jeg selfølgelig vil give en hjælpende hånd!

Jeg har lige siddet og skitseret på computeren over nogle forskellige farvesammensætninger til de skilte jeg forhåbentlig skal lave til “Knud’s Køkken”. Selve fronten på huset er ret lækker: koksgrå og hvid. Til de farver synes jeg at en orangerød passer ret godt, men jeg har også overvejet at køre farverne ude fra facaden ind som baggrund på skiltene. Det er nu ikke så tosset med et streamline’et design, så den idé håber jeg Offer er med på.

Aah det går mig sgu ret meget på lige nu, at jeg glemte at sende mit nye mobilnummer til min far. Han ringede i dag og fortalte, at han havde været meget bekymret for mig, da han ikke kunne ringe, hvilket jeg udemærket godt forstår. Det nager mig virkelig, at jeg ikke har haft selvdiciplin nok til at huske på en så vigtig ting! Jeg burde gøre det til mit nytårsforsæt, at jeg skal skrive meget mere til min far end jeg gør… faktisk skriver jeg næsten ikke, men jeg tænker bare så meget på ham tror jeg, at jeg ikke finder det nødvendigt. Det er ret akavet :| Jeg skylder dem det dernede, så jeg må hanke op i mig selv og sende nogle dejlige breve med billeder fra mit liv her i Danmark. Jeg er også lidt ærgelig over, at min far ikke benytter internettets muligheder for at holde bedre kontakt med dem man holder kær… well, jeg må skrive analoge breve så –> jeg lover det hermed over for mig selv men ikke mindst over for min dejlige far!

Søvnen trækker i mig, så jeg vil give efter og jei3o ffs zzzz

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *