Wunderschönes Tag

Today was naaaice :p også selv om jeg kom lige lovlig sent op! Det eneste jeg nåede før jeg skulle på arbejde 13:30 var, at hente penge på posthuset for min iPod (740 coroñas). Sol og glade dage :)

Det var egentlig ret stille og roligt på Tegnestuen. Fik to opgaver: en til Indland øst om partyzoner i Kbh. og en til bag facaden – igen! Hehe. Den blev Grete rigtig glad for, og hun var inde og vise mig den endelige side med tekstombrydning på og det hele. Grafikken skulle desværre være sort/hvid, men det er til at leve med.

Og nu til månedens store nyhed:

INGEN AFLØSNINGSOPGAVE ALLIGEVEL!!! :D –> Min sommerferie er reddet!! Da jeg kom hjem fra arbejde, kom der en mail fra IMS på Designskolen som skrev flg.:

Påskeharen er kommet …

Kære alle jer, der er i praktik.

Kaffe og kage og frem og tilbage,

idag har jeg lige hørt:

At de af jer som var i praktik i ugerne 5 + 6 + 7 – på Form og Teori – IKKE SKAL AFLEVERE en afløsningsopgave til dette forløb alligevel.

Håber alt vel derude. God påske …
IMS

Jeg skulle lige læse det igennem flere gange for at sikre mig, at jeg havde forstået det rigtigt! Derefter sprang jeg op af stolen (slog næsten hovedet mod loftet!) og havde en “hænderne over hovedet” oplevelse :p

Jeg har noget bøvl med min højre fod / knæ, som jeg troede ville gå i sig selv igen, men nu har jeg altså haft det i flere måneder. Jeg mistænker mine HAIX Airpower P3 støvler for at være skyld i problemet, men altså kun den højre støvle. Venstre føles helt normal når jeg har foden i den, men det er som om at min fod kan bevære sig meget mere rundt i højre støvle når jeg sammenligner de to. Jeg tror måske det har noget at gøre med, at jeg ikke har skiftet såler på dem siden jeg købte dem for et års tid siden. Derfor har jeg lige sendt en mail til armyvarer og bestilt et par nye HAIX såler. Jeg håber virkelig det er løsningen, for jeg ELSKER sgu’ de støvler!

Jeg er forresten blevet afhængig af at gå ture om aftenen. Luften her i Viby føles utrolig ren og behagelig, og ved aftenstide er den specielt forfriskende. Jeg må ud igen nu!

Cheers :)

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *