Udsnit af dagens arbejde :)

jp_sortefisk_02.jpg
Endnu en “bag facaden” grafik. Dem får jeg en del af for tiden. Denne gang havde jeg dog mere tid til opgaven. Artiklen handler om sort fiskeri, og specielt Polen er slemme til at lande for mange fisk. Der var en der fyrede en joke af: “Du er meget velkommen i Polen! Din bil står der nemlig allerede!” *lol*

jp_sortefisk_01.jpg
Close-up af fisk. Fremgangsmåde: håndtegnede, scannede, behandlet i Photoshop (hvor jeg også har lagt gråtoner på illustrationen).

jp_screamer_01.jpg
Illustration til magasinet “International”. Dem har jeg haft to af nu. Den første var weiss wurst pølsen :p
jp_ikon_playstation.gif
Playstation 3… Endnu et ikon til FPN. De har forresten haft over 100.000 besøgende allerede. Nice. Nå ja, det minder mig om at jeg sgu’ lige skal ha fat i annonce-afdelingen mht. en idé jeg har til dem vedr. promoveringen af de mange fora på fpn.dk

Det var en lang dag. Jeg havde ellers planlagt at tage tidligt hjem, men pga. grafikken til Bag Facaden, endte det sgu’ med at jeg blev til ca. 20:50. Den blev dog også god synes jeg. Det fede ved at arbejde her på Jyllands-Posten’s tegnestue er, at de ting man laver, bliver vist umiddelbart næste dag. Det er cool.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

5 Responses to Udsnit af dagens arbejde :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *