Fed match i dag!

Det er som om jeg forbedrer mit spil fra gang til gang. I dag lavede jeg virkelig nogle super mål på hovedstød – den færdighed som jeg normalt har rimelig svært ved. Hold kæft det føles godt at lave lækre detaljer i spillet efterfulgt af et mål. Jeg fik bolden ind fra modsatte side af banen, tæmmede den og loppede den frem til mig selv, hvorefter jeg headede den i mål ved igen at loppe den over målmanden :p Andet mål på hovedstød var bare direkte fra et langt indskud, men det er fandme også en kanon fornemmelse!

Solen har været fremme hele dagen i dag, så det kunne ikke være bedre vejr at spille i – brilliant! Og senere i dag, skal hele Danmark se fodbold :) Jeg tror på 2-1 til DK, men jeg er egentlig ligeglad med hvad den endelige score bliver. Vi skal bare vinde, så er jeg glad.

Nå ja, hyggelig lille bytur i går med Anders og Jens. Mødtes oppe ved Jens, hvor vi hørte lidt musik (via Airport Express – smart!) akkompagneret af lidt våde varer :p Vi så også lidt fotos igennem fra en fest Jens og Jonas var med til (sidste weekend tror jeg). Temafest: bordtennis og 70’er stil. Det er de FEDESTE billeder de har taget, og kombineret med den color grading Jens har smidt på, rammer de PRÆCIS den sprøde 70’er-stemning. Jeg vil linke til dem, hvis han smider nogle af dem op på Flickr eller Facebook!

Vi hørte noget DJ Danger Mouse, som har mixed Jay-Z og Beatles (“The Grey Album” hedder det) Det skal jeg godt nok lige have fingrene i. Fed lyd!

Senere hoppede vi på Viola (for at prøve noget nyt). Ret hyggelig lille bar, men målgruppen der er vist folk godt oppe i 40’erne, hehe. Vi smuttede hurtigt videre på Knuds efter et shot Gajol.

Nede på Knuds var der som sædvanlig total spækket med folk – de burde seriøst udvide til 2. sal! Well, vi skiftede pladser frem og tilbage, og det fungerede egentlig fint nok. Godt med lidt flow, så man ikke sidder og gror fast til den samme plads. Stødte på Hannah fra skolen, og jeg hørte hende sige noget meget underligt. Noget med at man skal sætte sin “kat på skinner” :o Jeg tænkte bare “What?!” hehe.

Der kom nogle mindreårige ind, som vi fik hilst kort på før de blev smidt ud. Jeg tog hjem ved 01:30 så jeg kunne være klar til fodbold i dag. Anders og Jens fortsatte fandme til kl 5 eller sådan noget… The party Crew :p Så de var ikke lige med til bold i dag – surprise!

This entry was posted in Dagligdagen and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *