Rolig fredag

Dagen i dag har været én stor afslappende “tåge” af velbehag og sommer-drømme. Det var ikke de store opgaver der prægede min aftenvagt, så jeg havde tid til at sidde og layoute de ca. 200 ikoner jeg lavede for fpn.

Jeg tror jeg har nævnt det før, men min idé er, at printe en A1 plakat med alle ikonerne på til vurderingen inden sommerferien. Og så sender jeg også et eksemplar til Jyllands-Posten, som de kan hænge på Tegnestuen hvis de vil… som en slags “minde” om, at jeg har været der, hehe. Det kunne være skægt.

Havde ellers ikke den mest heldige start på dagen. Jeg lagde ud med at ødelægge min skæg-trimmer! Da jeg var færdig med at bruge den, ville jeg fjerne hovedet for at rense den for hår, men så knækkede der er stort stykke plast af… den er nu ubrugelig :s
Dernæst gik jeg ud til min cykel for at køre på arbejde, men havde overset de elastikbånd jeg bruger til at holde bagage på plads med. Efter at have trukket cyklen et godt stykke op af indkørslen, så jeg at de var blevet viklet uhjælpeligt ind i baghjulet. Brugte en rum tid på at få dem viklet ud, og mine hænder blev SORTE af olie. Lennart havde heldigvis et tip om at spraye WD40 på. Det kom hurtigt af igen… Det kunne have været en bedre start på dagen, men fuck det…

Fik lige gode tips fra Anders om, hvordan man installerer OS X på en ekstern harddisk. Det ville jeg have gjort nu her, men kunne ikke finde min OS X CD – damn! Jeg må finde en torrent… Når det er ordnet det hele, så skal jeg prøve at boote fra den oppe på Jyllands-Posten.

…og dagens absolut SJOVESTE tidspunkt var, da Julie viste denne video! Oh my God, SE den!

Hvis vejret er til det (og det håber jeg MEGET det her) så vil jeg ud og stå på skøjter igen… RULLEskøjter :p Til fare for dem jeg måtte møde på min vej, hehe. Mit mål for i morgen bliver så, at mestre den vanskellige kunst: at BREMSE! Og måske hvis jeg er rigtig god, så kan jeg også nå at lære at DREJE… Uuuuh!

Og Lyuba, hvis du læser dette, så ved du også godt hvor DU skal være i morgen ;) Jeg regner da stadig med, at du er klar på at lege spasser på hjul!

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *