Hattefest: Martin

Det var sgu en ganske hyggelig Hattefest hos Martin i går! Da jeg kom, var der ikke en sjæl, men døren var sgu’ åben alligevel (at han tør!). Well, efter noget tid kom der flere og flere kommende medlemmer af “Hatte-logen” *Gg*.

Vi sad og spillede øl-spil –> det med mønten der skal i glasset… God damn hvor er det underligt, at man kan finde morskab i en så lille ting. Spillet resulterede i, at vi fik hældt noget væske i halsen, for dernæst at bevæge os ned på Knud’s Garage… blev der til lukketid og skred på Pitten, hvor vi (som sædvanlig) rystede for vildt røv! Jeg var godt nok noget skuffet over, hvor få der egentlig var. Klokken var sgu da omkring 01:30 på en fredag, come on! Men vi stod alligevel på gulvet –> fortrinsvis Ture og jeg.

Jeg må også sige at jeg er skuffet over, at der stort set aldrig er nogen tøser, der kommer hen til en, når man står og har gang i et lækkert dance-flow *øv*. Men det var skideskægt alligevel, men selvfølgelig fedest når der næsten er fyldt (men heller ikke så fyldt, at man drukner på dansegulvet!).

Jeg forsøger for tiden at uplode jokke-svin.dk til en ny server, men den går ned hele tiden, så det er noget af en opgave *suk*. Jeg håber stadig MEGET på, at mine mange dejlige kommentarer på min video samt i min gæstebog ikke er blevet slettet!

Mht. mit semesterprojekt, så er jeg gået i en anden retning. Jeg vil forsøge at illustrere en række personlige begreber, som jeg er stødt ind i i løbet af mit liv. Jeg har givet mig selv den ramme, at jeg kun må gøre dette ved brug af kuber, som jeg så vil skabe ikon-agtige konstellationer med, og håbe på, at de illustrerer begrebet så tydeligt som muligt. Det er pisse svært, men kommer til at se meget simpelt ud tror jeg.

Min mor kommer sgu allerede hjem fra Cuba 26. jan kl. 15.40. Det så jeg lige i en mail hun skrev i dag.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *