Biffen: Ocean’s 12. Semesterprojekt? Huh?

Ocean’s 12 er satme en nice film! Var inde og se den i dag med Flanders og Q-mol *Gg*. Det var så første gang jeg ved i biffen inde i Kolding Storcenter! *wuhu*. Jeg har vildt meget lyst til også at se Ocean’s 11… det gør jeg nok sammen med Manan i Odense næste weekend.

De sidste par dage har godt nok været dyre, og jeg frygter at denne weekend også kommer til at trække tænder. Hattefest i morgen ved Martin og Toppers på lørdag. JEG VIL IKKE BRUGE FLERE PENGE!

Jeg skal seriøst til at i gang med semesterprojektet! Havde brainstorm med Anders i dag, hvilket fik skubbet nogle gode idéer frem. Jeg kredser dog meget om min idé med at lave et forvandling over de 10 billeder. Fik lige en idé nu her faktisk! Hvad med om jeg tog nogle billeder af mit eget ansigt, hvor jeg gradvist bliver mere og mere ondskabsfuld i mit udtryk. Derefter tegner jeg over mit ansigt på lysbordet (eller digitalt på min com med Wacom)… Det må jeg lige prøve.
Det er lidt en viderebygning af en tidligere idé, om en præst der gradvist bliver mere og mere dæmonisk at se på. Ikke alene har jeg at gøre med en udvikling rent billedmæssigt, men det er også kontrastfyldt idet der er tale om en præst som udvikler sig til en djævel. Jeg synes ikke selv, det lyder helt ufornuftigt. Der er en dualisme i det, som jeg godt kan lide at arbejde med. Jeg må bare HUSKE ikke at være bange for at bruge sorte flader.

Jeg må lige undskylde mit digt i går. Det sluttede lidt brat, hvilket i høj grad hang sammen med min tilstand *Gg*.

Dårlig nyhed!! –> Jeg synes faktisk det er lidt forfærdeligt, men min side er blevet slettet fra den server hvorpå den lå, hvilket betyder at de mange dejlige kommentarer jeg havde fået til min video, samt alle beskeder i min gæstebog ER VÆK! Det var uvurderligt for mig, så hvis det er tilfældet bliver jeg meget ulykkelig… kan slet ikke sætte ord på det.

Nå, men jeg må hellere komme i seng, så jeg ikke står op kl. 13 i morgen!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *