Snart HATTEFEST! Semesterprojekt? Huh?

Jeg er fuld, så bær over med mine evt. stavefejl!

Er lige kommet hjem fra en tur på Republikken med Allan, Anders, Martin, Ole og Ture. Jeg fortryder lidt, at jeg fik brugt SÅ mange penge på øl i dag, når der kommer så mange fester snart: Hos Martin (“Hattefest”) på fredag, og hos Topper (som jeg snakkede med i dag) på lørdag.

Jeg får aldrig lavet det fucking semesterprojekt. Men jeg fik da et idé i dag, som bygger lidt videre på animationsforløbet idet jeg udnytter de 10 illustrationer som en slags “keyframes” og laver et forløb ud af billedserien. Det er sådan set også det vi skal.

Fuck jeg er forvirret lige nu. Fuld og fucked up! Lad mig forsøge at strikke et digt sammen i min slørede tilstand… blot for forsøgets skyld.

    Intetsigende handlinger, når hunnerne ikke er tilstede.
    Vi drikker og drikker og bruger hinanden som springbræt.
    Har ikke brug for
This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *