Kontaktet af Red Warszawa!!

Har lige nørdet pisse-meget GTA igen med ABN. Jeg må sgu sige hans kørsel bliver bedre og bedre… Sidder lige nu med total “sugar rush” efter at have ædt 3 toasts samt en ordentlig røvfuld Mars bars og andet slik. Alt dette konsumerede vi efter en aftensmad bestående af karry-suppe med ris og kæmpe kiwi-salat –> æder som svin? OS?! YEAH BABY!

Jeg får ikke lavet nok for tiden synes jeg. Må lige se at få fingeren ud og tage ordentlig fat på semesterprojektet!

FED NYHED forresten!! –> En af gutterne fra Red Warszawa (HEAVY HENNING) kontaktede mig i dag og spurgte om jeg ville lave en video til et af deres tracks! Det er jeg satme beæret over, så det sagde jeg i hvert fald ja til, det er helt sikkert!

Mor på Cuba har fået det bedre, så hun bliver der nok de fulde 3 måneder… Der er gået én måned nu, så der er ca. to tilbage før hun kommer hjem (med cubanske cigarer til mig forhåbentlig! Hehe).

Har ikke hørt fra Topper i noget tid nu. Håber sgu alt er vel. Jeg må hellere ringe i morgen og høre.

Og så lige et godnat-digt, inspireret af min mangel på (men søgen efter) inspiration til semesterprokektet:

  Inspiration.
  I tomrum finder jeg substans.
  Elektroniske impulser omdanner intet til alt.
  Spalter den enkelte tanke. Fragmenter af ord flyder frit.
  Tankefabrik.
  Fylder idéer på flasker. Flyder I dér og plasker?
  Udnytter, sammenkobler, bygger videre på kaotiske ordstrømme.
  Verber visualiseres og materialiseres.
  Fra uhåndgribeligt stof til ubøjelig masse.
  Fra inspirationens skød udspringer idéen.
  Enheden går op i en højere.
  En flerplanet fødsel.
This entry was posted in Dagligdagen, Digte. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *