Nytår i Faaborg

Første gang jeg skriver dagbog i det nye år 2005! Det gør jeg til tonerne fra Green Day og en eftersmag af slik og øl i munden, efter at have nørdet en hulens masse GTA – Vice City med my man Anders (som kører som en fucking psycho i spillet –> det er for grineren).

Jeg må da hellere lige berette om, hvordan min nytårsaften forløb og hvad jeg egentlig lavede af ballade.

Jeg tog sgu’ til dejlige sydfyn for at holde nytår sammen nogle af mine noget yngre venner Emil (11 år) og Melanie (14 tror jeg). Har fejret nytår med dem dengang jeg gik på Faaborg gym, hvilket var pisse skægt, så jeg havde ikke noget imod at være sammen med dem igen. Vi fik leget krig med Prop-pistoler og knaldperler med nogle (formodentlig fulde) naboer…

Så smed jeg en kampesten i en kanal med vand nede på havnen… lidt hærværksagtigt, men jeg ville lige se, om jeg kunne løfte den kæmpe sten jo, sorry.

Jeg blev derovre helt til d.2 januar og tog så hjem, for at kunne være oppe på skolen i dag.

Fik set lidt på min plakat fra Idégenereringsforløbet –> den er fucking svær at smide yderligere typografi ind på, da den består af så mange brudstykker *argh*. Den driller for vildt. Jeg er meget opsat på, at beholde den version af den jeg har lige nu, da jeg egentlig synes den ser cool nok ud.

Og så er der semesterprojektet i illustration, som hænger over ens hoved som en tung, sort truende tordensky, som blot venter på at lade lyn og buldrende bragen ramme stakkels studerende! Ej, jeg overdriver måske, men det bliver hårdt med meget stort H!

Det værste er sgu, at Interaktive Multimedier har fucking fri! Hvad fanden sker der lige med fordelingen af arbejdsbyrderne her på skolen? Har de måske lavet mere end os på nogle andre tidspunkter, for at fortjene denne lækre og tiltrængte pause? Jeg tror det næppe…
Men okay, lad ikke luften blive forpuret af spydige kommentarer fra min side. Det kunne dog have været meeeeget rart, hvis vi var blevet skånet for semesterprojektet, så vi kunne koncentrere os mere om de mange løse ender fra forrige projekter. Det er bare stres, stres, STRES!

Nu er kl. lort, og jeg vil i seng.

Min mor har fået det bedre på Cuba, så det glæder mig meget at høre, at den meget sparsomme og uhygiejniske mad dernede ikke har fået hende ned med nakken :) GO MOM!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *