Skt. Hans fest ved Sofie

Uuuh, stemningen var bare i top i går da vi var til Sankt Hans fest ved Sofie! (d.23) Anders, Klavs og jeg cyklede derud kl 16:00 og så sad vi ellers og hyggede med de andre i den dejligste lille have.

Grillede og nød solen der bagede… Langsomt blev det aften og der bredte sig en duft af bål i luften. Vi tændte vores eget bål og sad omkring det helt til kl. 02:00 og sang sange. Jeg satte mig op på en mur og sang sammen med Maria: salmer og dejlige Stevie Wonder… Pisse-fed stemning. Alt var bare perfekt :)

Jeg har lige været ude på boldbanen og spillet lidt Halme med Anders og Klavs –> bar overkrop, så jeg er godt nok lidt rød nu. Så jeg købte en faktor 30 i Matas –> alt under 30 er bare ikke beskyttelse nokl synes jeg!

Står lige og skal til næste Skt. Hans fest i rækken, hehe. Det er ude ved Topper og det skal nok blive lige så lækkert! Helstegt pattegris og øller og bold og og og…

Tager med nogle stykker derud i en stor taxa og så er der ellers dømt hygge! Vil gerne i fitness i morgen tidlig, så skal nok tage den med ro måske…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *