Topkarakterer! :D

Jeg drømmer, det er ikke sandt!! Lad mig lige se om jeg kan formulere det her på den rigtige måde, for det er sgu’ ikke rigtig trængt ind i mit hovede endnu er jeg bange for…

Min eksamen i dag kunne ikke være gået bedre (bogstavelig talt!) –> Jeg fik fandme A i SAMTLIGE KURSER:

  Det Gode & Det Onde – A
  KOMPAN – A
  Perspektivtegning – A
  Corporate Identity – A
  Typografi – A
  Film – A

IMS sagde at hun i al den tid hun havde været på skolen aldrig havde set noget lignende. Hun spurgte (lige som sidste gang) hvad jeg havde lavet før jeg kom på skolen, hvortil jeg svarede (igen) at jeg havde gået på gymnasiet. De synes jeg spændte utrolig bredt på de forskellige arbejdsområder. De kunne også lide, at jeg forsøgte at lægge en vis tekstur ind i noget der ellers bare ville være ren vektor-grafik.

Jeg fortalte at jeg meget gerne ville arbejde mere med After Effects, hvortil hun sagde at vi skulle tage og samle alle dem der er interesserede i at lære programmet og så holde noget kursus sammen.

Well, i morgen fræser jeg op på skolen og fisker papiret med karaktererne op fra mit dueslag. Jeg tror også jeg har mistet den seddel som IMS gav mig med ting som de skal bruge til dokumentation. Den må jeg lige lede efter i morgen, og ellers bede om en ny hvis jeg ikke kan finde den gamle.

Uuuh, det er bare som om at alting bare har kørt på velsmurte skinner i denne uge: min mac er repareret, vejret er helt suverænt, jeg spiller sgu’ ret godt fodbold egentlig, jeg skal til Spanien i slutningen af august og så har jeg fået top-karakterer til eksamen! Om jeg er en glad fætter?! OGSÅ I DÉN GRAD! YES!!

Vi var jo nogle stykker der spillede noget bold i dag i det lækre vejr –> sådan for at fejre at eksamen er overstået. Vi spillede bare lidt “Halme” og så lidt mod nogle andre der kom i kort tid…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *