Skt. Hans fest ved Topper

I går (d.24) var jeg til endnu en Skt. Hans fest –> denne gang ved Topper. Der var dømt helstegt pattegris og øl i stride strømme… Der var sgu’ egentlig ret mange gamle mennesker, men også denne fest var vildt festlig :)

Maden var simpelthen så lækker. Klavs og jeg battlede lidt om hvor mange portioner vi hver kunne spise… han vandt sgu’ nok må jeg erkende, men jeg fik dælme meget mad indenbords og af de våde varer ligeså ;)

Mødte et dejligt stykke kwindfolk, som er illustrator –> rimelig rå til det må jeg nok sige. Profil: A3on på tegnebordet.dk < --- check it aaaut og få mindreværds-komplekser. Det er simpelthen så lækkert at sidde ved gløderne af et stort bål med lukkede øjne og nyde de varme bølger mod ansigtet. Sad og mediterede --> lige ind til Klavs spurgte: “Sover du JoKKe?”… hehe.

Sidst på festen kastede Joakim og Topper rundt med øl efter hinanden *suk* Bliver de aldrig voksne de drenge?! Os andre forsøgte desperat at undgå at blive badet i øllet, men så ellers på imens dåserne fløg gennem luften. Topper lossede til et bord fordi han vist fik en fuld øldåse kastet lige ind på hoften *outch!*.

Var i centeret med Anders ved 12:50 tiden… gik og browsede tøj i Bilka oh H&M hvor jeg fandt den lækreste skjorte –> den matcher mine solbriller for VILDT, den er min yndligs lige nu… mangler også desperat nogle jeans.

Hmm, og så har vi også skulle aflevere tilvalg til 3.år på designskolen. Der er to studieture at vælge imellem sidst på året: Sct. Petersborg eller Kina. Jeg skrev mig på Kina-turen, så jeg vil se om jeg kan skrabe nogle penge sammen ved at lave noget for Sylle. Det kunne være sweet. Der er dog kun plads til 10 der kan komme med til Kina, så jeg håber godt nok de vælger mig: PLEEEASE!

Ellers har jeg godt nok ikke lavet noget i dag… jo, arbejdet lidt på et web site –> “NET-SAFE” som jeg har sendt til Sylle. Ellers har jeg cammet (med en riiiigtig søøød pige, som jeg regner med at møde IRL en dag om skæbnen det mig tillader)…

Øv, jeg er stadig øm i mine knæ, det begynder at irritere mig ret meget… Hvad fanden kan det være?!

Nat nat suckers // morgendagen står på oprydning.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *