Fruit Roll-Ups in da house!

fruit_rollups_01.jpg

Yippiee! Nu kom øjeblikket jeg har ventet på i EVIGHEDER :) Grunden til at jeg nat efter nat, har ligget søvnløs og rastløs. Nu er ventetiden ovre! Nu kan jeg mæske mig i slik fra USA *yay*.

Jeg taler selvfølgelig om pakken fra USA, som Tanja havde lovet at sende mig for lang tid siden. IT’S HERE! Oooh the joy, hehe.

Indholdet: Fruity Roll-Ups. Jeg har aldrig hørt om det før, så det var med stor nysgerrighed at jeg smagte en af dem… dernæst en til… så en til. MEN, jeg vil gemme de resterende 7 til jeg får gæster, så de også kan smage lidt af den amerikanske slik-kultur :p

Tak Tanja :)

Min næste request til dig: Kool-Aid :p

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *