Lasertryk!

Så skulle mit web site være 100% funktionelt i morgen engang (venter på den langsomme DNS!). Det betyder gæstebog og Pia endelig kommer tilbage :D Wuhuu! Betyder sgu meget for mig.

1. april i morgen –> så skal der jokes for vildt det er helt sikkert! *gnæg* *gnæg*. Ved ikke hvad jeg vil lave af spaß endnu, men det kommer vel til mig på et tidspunkt.

Jeg skal godt nok ikke være for sent oppe i aften… skal op 6:45 til træning med mr. Flanders. Det skal blive sweet med noget god motion og heavy duty lifting. FLEX THE BASE! DANCE, DANCE! (hehe, internal joke).

Fik lige en regning på 900 kr fra lasertryk.dk. Havde sagt til Offer at vi havde fået det hele gratis, men der havde jeg godt nok ikke tænkt mig helt om da jeg fortalte det… regningen er for 2000 flyers som jeg faktisk modtog, så den skal betales i hvert fald. Håber han er i godt humør når jeg kommer og fortæller det. Ih altså, jeg vil meget gerne udgå at betale den selv. Har brug for enhver mønt jeg kan skrabe til mig. Det her boligoptimering er ikke en billig affære overhovedet, selvom jeg har lavet en del selv. Skal forresten spørge om meine mutter vil have det kvadratiske bord fra IKEA tilbage. Det står i depotrummet lige nu sammen med computerbordet og fylder.

Jeg har smidt en masse annoncer op omkring de computerspil jeg sælger, men ingen respons endnu! Jeg fatter det ikke, det er et svine-godt tilbud for fanden! Det er den perfekte ting til familien der lige har erhvervet sig en computer og står og mangler spil til børnene. Der er en bred vifte af spil, som henvender sig til alle i familien stort set. Slå til derude i forpulede børnefamilier! Hehe.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *