Corporate Identity. Onde sten fra rummet!!

Så tror jeg næsten alle plakater er oppe og hænge. Det er overraskende hvor mange der er (vi kan næsten konkurrere med dem nede i kantinen, hehe… ej, måske ikke!).

Og så til noget lidt underligt: vi begyndte på det nye forløb i dag, på en fredag! Mødte kl. 09:00 til morges, hvor vi blev briefet –> Jeg er i gruppe 2 som består af (ud over mig) Lea, Maja og Ditte. Poul-Allan fortalte at to af virksomhederne er interesserede i at købe den endelige identitet vi udvikler til dem og vi var heldige at trække en af de to virksomheder :)

Den hedder DOK 54 og ligger nede ved Kolding havn, men det er sådan set ikke den virksomhed det skal handle om. Vores kontaktperson er i gang med at starte et virksomhedsfællesskab op ved siden af, hvilket er det vi skal udvikle den visuelle identitet til. Det bliver skægt at snakke med dem på tirsdag. Mandag kommer der to fra DDC og giver gode råd mht. hvad man kan spørge virksomheden om etc.
Var til fredagsbar… ikke særlig sindsoprivende :s Masser af bordfodbold men denne gang krydret med lidt kortspil…

Fakta: en kassedreng spurgte hvor man kunne købe de “dog tags” jeg går med (armyvarer.dk).

I morgen er det vaske-tøj-dag så jeg skal liiige et smut i Liva for at få fat i noget vaskepulver samt noget til håndvask…

‘Kæft jeg stenede godt nok for groft i går nat. Gik i gang med at se en miniserie med Luke Perry fra Beverly Hills om nogle ooooonde sten fra rummet, der stak folk så de blev overtaget af slemme rumvæsner! Det væste var at jeg var kommet til det punkt hvor jeg havde set så meget af det, at jeg ville få en følelse af at det ville være spildt hvis jeg slukkede :s Det håber jeg der er andre der kender til, hehe…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *