Les prints de les pósters, eller…

Det var satme godt nok fedt at få mine plakater printet, skåret og monteret i dag! ‘Kæft det ser lækkert ud. Det er noget af en omvæltning fra at have siddet og gloet dem på en lille 15″ PowerBook skærm! Glæder mig SUPER meget til at få dem hængt op.

I morgen tror jeg næsten jeg vil printe den sidste plakat (den med mønsteret på). Grunden til at jeg ikke printede den i dag var, at jeg stadig mangler at få typografien færdiggjort. Jeg fik heldigvis en god idé til det da jeg stod og vaskede op, så den vil jeg op og arbejde på nu her…

Jeg skal også snart have trimmet mit hår. Det er vildt lækkert ikke at skulle tænke på at udrette sit morgenhår om morgenen… og meeeget tidsbesparende, hehe.

Jeg ved ikke hvor lang tid det normalt tager for en hævelse at forsvinde, men jeg så helst at min ankel snart ville blive sig selv igen. Den er fin nok om morgenen, men efter en hel dag så er den hævet igen :s øvbøv. Jeg har vildt meget lyst til at spille noget fodbold.

Det er forresten noget med at vi kan spille i en hal her i Kolding helt til marts for kun 300 kr.!! Det er sgu’ noget der er værd at se på. Det er dælme længe siden jeg har været i en idrætshal!

Cheeeerioooo!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *