Ting der ikke virker…

Gab gab gab! Ting jeg tænker på lige nu:

    1) Hvornår Sylle fikser mit website, så det kan komme op at køre igen. Jeg HAR uploadet det!
    2) Semesterprojektet, og om jeg når at lave det!
    3) Om jeg nogensinde lærer at gå tidligt i seng!
    4) Damer!

Min lampe er satme røget sig en tur inde på wc’et, så jeg regner med at viceværten kommer i morgen og fikser det. Jeg gjorde ham i hvert fald opmærksom på det for nogle dage siden ved en seddel i hans postkasse. Der er sådan set heller ikke varme i radiatoren på wc’et, men det har jeg valgt at lade være, da jeg så sparer på det *Gg*. Fryser sådan set heller ikke, men hvis den virkede ville jeg nok skrue op.

I morgen håber jeg der er fodbold! Har satme lyst til at trille noget bold med gutterne. Og så har jeg også snart brug for noget nyt tøj synes jeg. Er lidt træt af at gå i de samme hele tiden næsten…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *