Weekend med mor + Aros

Mutter var lige et smut heroppe i weekenden med sin nye bil. Den er sgu’ iorden – og så er det Diesel:

mor_bil_01.jpg

Vi tog på Aros og så bl.a. udstillingen med Mc Carthy, som efter sigende skulle være ret så provokerende. Jeg blev dog lidt skuffet. Jeg synes sgu’ den hest der er skåret op, er mere provokerende…

aros_front_01.jpg

aros_jokke_01.jpg

Det er et skønt museum, og der var orkester på stedet da vi ankom, som spillede klassisk musik. Der var en god akustik i rummet til musikken.

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

2 Responses to Weekend med mor + Aros

 1. Hey Jokke.

  Tak for kommentarerne på Meteor-siden. Ja, det er altid en fin linie at gå mht. edits; på baggrund af research, valgte jeg dog at lade det første klip gå så langt som muligt, da det efter sigende kun ville tage 1/3 af et sekund, fra et meteor (af den størrelse) indtræder atmosfæren og rammer jord-overfladen. Men du har såmænd ret i, at timingen er lidt off, det var også noget jeg fiflede lidt med til sidst, der var simpelthen bare ikke mere tid til at korrigere, hvis jeg skulle nå at indlevere til tiden. Så. Men man kan jo ALTID rette på sine ting, det ved du jo også selv. ;-) By the way

  Ved ikke om du har set linket til den bog du spurgte efter, men her er det ihvertfald.

  If you want to buy the book, simply click here.

  Håber ellers du har det godt min ven. Take care.

  Niko.

 2. Ola Jokke, well glamourbia.eu is working again. It was a miner technical bloody fault cuz my hostingcontract started today all of the sudden instead of tomorrow. Well no harm done.

  He, but what is that nice white building you are standing in on the pictures. Looks a lot like the townhall made by Richard Meier in The hague (the building is lovingly called “the icepalace”).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *