Non Media Specific

Hyggehejsa, så knokler jeg atter videre med projekt “Non Media Specific”… Nu skal jeg så have farvelagt de 12 tegninger jeg lavede i første fase af forløbet, samt skrive en problemstilling (hvilket jeg ikke lige har fundet på endnu!). De andre har også svært ved at komme rigtigt i gang igen, men det kommer nok… Vi vil jo allesammen vildt gerne op på vores linier, men det er ikke sådan, at jeg bliver helt ude af mig selv, hvis jeg ikke kommer op lige her den første gang… grunduddannelsen har egentlig været ret sjov (specielt modelbygningen).

Jeg skal til en kammerats fødselsdagsfest på lørdag, så jeg regner med at tage hjem allerede fredag, så jeg også kan besøge min veninde inde i byen…

I går var der jo NFL, så jeg smuttede som sædvanelig over til kammeraterne (Olé und Flemmer) for at checke det ud… american style med Pepsi, øl og brunkager *LOL*.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *