Mail fra Louise i Thailand

*gab* Har lige arbejdet på min side her, efter at have knoklet med mit selvvalgte projekt. Det begynder at blive mere omfattende synes jeg, nu hvor jeg har forsøgt at drage paraleller mellem det, og så filosofiske problemstillinger vedr, identitet (gudskelov for min “Politikens Filosofi Leksikon”!).

Så er der ikke langt til weekend og fest… WEEE!

Fik sgu’ mail helt fra Thailand i forgårs af en klassekammerat fra gym. Hun er derovre for at undervise børnene i engelsk –> det må være noget af en oplevelse (sådan noget kunne jeg godt nok også finde på at gøre –> jeg tror jeg er god til at undervise børn, men har aldrig prøvet det).

Jeg skal huske at afrime mit køleskab inden jeg skrider til Faaborg i weekenden… min fryser kan ikke lukkes ordentligt fordi lågen er i stykker og det hjælper i hvert fald ikke på det, når der endda sidder 3 cm. is!!

Skal også ha’ fat i en skruetrækker af en slags så jeg kan skrue det fast inde i min computer som larmer og snurrer hver gang jeg tænder den —> pisse irriterende! *Grr*

Var der mere? Var der mere? Nææ… det var der vist ikke… Nå jo! Jeg skal i seng nu, ellers kommer jeg aldrig op i morgen!

Nighty night *gab*

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *