Man bliver syg af Monsters Inc.!

Øv hvor er det irriterende at være syg :( Det begyndte i går aftes da jeg så “Monsters Inc”. Først bredte en enorm træthed sig i hele min krop hvorefter jeg lagde mig i seng. Senere da jeg rejste mig op var mit hovede tungt som bly og min hals gjorde ondt…

Jeg ved ikke om jeg har det bedre nu. Er øm i hele kroppen (men det er nok pga. fitness) og mit hovede føles stadig tungt og så har jeg konstant kuldegysninger, selvom her ikke er specielt koldt tror jeg. Radiatoren står sgu på 3. Det er bare det dummeste tidspunkt for mig at blive syg på. Havde lige lyst til at skrive på opgaven, men den lyst forsvandt da helt i går :( Har ellers lånt en stak vildt relavante bøger bl.a. om hele filosofien omkring “tid” og den problematik der ligger omkring bestemmelsen af hvad tid er.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *