Syg til hattefesten…

Stadig syg, men det er da bedre sammenlignet med hvordan jeg havde det i begyndelsen. Set i bakspejlet var det nok dumt af mig at tage til hattefest i går… tog godt nok allerede hjem igen kl 23 men alligevel :/

Har forsøgt at strukturere opgaven endnu mere i dag. Det føles dog som om jeg ikke kommer udover det at opstille en ordentlig problemformulering og plan for opgaven. Måske skulle jeg bare gå i gang med at analysere de to stole: først den ene, så den anden og til sidst stille dem op mod hinanden og benytte den viden jeg har trukket ud af de to stole til at belyse de problematik omkring tid versus objekt som jeg mener er væsentlig at belyse.

Jeg tror problemet for mig ligger i at tage de analysemetoder vi er blevet præsenteret for, og så modificere dem således at de bliver tilpasset min angrebsvinkel som i dette tilfælde er begrebet “tid”.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *