Spraysol – nu med kamerahold

Lige før nytårsaften sidte år var jeg inde i Spraysol for at få lidt kulør til nytårsfesten. Efterfølgende skrev jeg om oplevelsen her på min blog. En journalist fra DR Syd var så faldet over mit indlæg (under research på Spraysol måske?) og havde spurgt mig pr. mail om jeg kunne være interesseret i at være med i et indslag om Spraysol. Den var jeg med på!

I går 11:30 var jeg så nede i Spraysol-centeret for at medvirke i interview’et. Tilstede var journalisten Kristine og kameramanden Kåre. Jeg skulle bare gøre som jeg gjorde sidst jeg var dernede. Det var dog lidt underligt at stå og smide tøjet med kamera på, men jeg gjorde dem opmærksomme på at jeg ikke lige var til “nude-scenes”, hehe. Den håber jeg de fangede! Ellers kan man se mig nøgen søndag d. 2 april i programmet: “Sådan ligger landet” på DR 1 :s

Well, der stod jeg så inde i kabinen med en fjollet plastikhætte på hovedet og handsker på hænderne og spjættede med arme og ben, alt imens jeg blev sprayet til med selvbruner. *Yuck* det stinker det stads… Jeg havde helst set at det var uparfumeret!

Glæder mig til at se om de bruger indslaget. Jeg tror da jeg fik nogle brugbare holdninger igennem, krydret med lidt humor :)

Altså: Søndag d. 2 aril på DR 1 i “Sådan ligger landet (måske til sidst i udsendelsen).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

2 Responses to Spraysol – nu med kamerahold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *