Topper laver brunch *mums*

Her kl. 16 smutter jeg lige op til Anders og har arbejdslejr, men jeg skal også hjem og pakke og rydde op. Vaskede en ordentlig bunke tøj i går, som jeg lige skal have sorteret.

I går var jeg oppe ved Coco og Liv og de skøre Englændere. Jeg havde brændt nogle CD’er til Coco og Liv som de lige skulle ha. De sad allesammen og så en film som englænderene havde lavet. Horror over i stil med “Jason”-filmen der… Så fortalte jeg at jeg også havde leget med noget video på skolen og cyklede hjem og hentede min “Bird Boy” trailer. De synes den var ret cool lavet, og så fik Coco og Liv den også endelig at se :)

Vejret er da vist gået sig en tur rundt om Danmark –> Øv hvor er det “ikke-sommer-agtigt”, hehe. Men det bliver forhåbentlig stjerne-godt vejr når jeg tager til Faaborg i morgen!

Hvad ellers? Jeg er ved at lave et logo til “HP Trading”, og har allerede sendt første udkast til min kontaktperson. Håber jeg får svar inden jeg skrider til sydfyn.

Var til træning i går og så direkte hen på Republikken bagefter for at få Toppers lækre brunch –> shit man, sikke nogle pandekager med ahornsirup og mandler *mums*. Der var også små specialiteter med forskellige oste etc. Jeg spiste og spiste. Der var vildt god stemning der ved 11-tiden, hvor der ikke var så mange…

Og så har jeg ellers fået en god idé til, hvordan re-designet af mit web site kommer til at se ud –> eller egentlig mere, hvilket tema det kommer til at være bygget op omkring. Det vil jeg sammen med HP Trading logoet skitsere på når jeg er i Faaborg.

Øv hvor jeg bare savner mit digitalkamera *snøft* Ville ellers gerne kunne tage billeder fra Faaborg etc. Jeg vil spare de penge op jeg tjener på logoet, og de penge Sylle ikke har betalt endnu for at kunne investere i et nyt, godt kamera. Det kan sgu’ ikke undværes på skolen.

Og så tænker jeg også på, hvornår Martin modtager plakater og flyers fra trykken. Glæder mig til at se om det er blevet som forventet… og til at få den op på væggen.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *