Gate crashed af “Happy Sunshine Band”

Pweeeow… Så fik jeg endelig formateret min com for første gang. Nu kører det hele mærkbart bedre! Det er noget af en opgave at brænde alle de programmer og sørge for, ikke at miste nogle vigtige dokumenter. Når de er væk, så kommer de jo aldrig tilbage igen…

SÅ ER JEG SNART EJER AF EN BÆRBAR MAC!! Oooh the joy, the celebration! Skal bare lige have lånet med banken i orden i morgen kl. 10:00 SHARP! Tager så et smut til Jævleøen fredag og henter den… my precioussss. Hehe.

Jeg skal sgu’ da også lige veksle nogle dinero til Euro!! Argh… ville da gerne lige kunne shoppe dernede i Amsterdam til studieturen. Hehe.

Vi har fået at vide, at vi skal indsamle så meget materiale som overhovedet muligt til et efterfølgende (og afsluttende) projekt før sommerferien. Projektet har overskriften: “The human body / Living people / signals”, så det bliver spændende…

Så rejser jeg ellers afsted til Spanien d.1 august og kommer hjem d.28 august… Har jeg sagt det før?

Blev fandme gate-crashed af nogle buddies lige som jeg sidder og installerer alle mine programmer igen! De ville ha’ øl, men har sgu’ kun en tom kasse og en flaske Bacardi. Well “Happy Sunshine Band”, bedre held næste gang *Gg*.

NU skal jeg i seng, så jeg har energi i morgen! Og i overmorgen… Og i overmorgen… Og i overmorgen…

NIGHT HAS FALLEN, AS WELL AS THE ANGELS OF DAWN…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *