Bågæk præsentation

…den blev lavet færdig i dag hvilket er en overordentlig god ting! Det betyder at vi er kommet det trin nærmere en forberedelse til GUE’en og selve virksomhedsopstarten i slutningen af 5. år (nærmere forklaring følger en anden dag, hehe).

Det er stort set hvad dagen er gået med i dag. Var dog lige nede på Carma før jeg smuttede op på skolen. Der var lige nogle sidste rettelser til menu-kortet vi skulle have på plads samt opsætning af deres mail på computeren. Det kørte vildt godt. Med hjælp fra Sylle fik jeg opsat deres mail og et mail-alias helt uden problemer :) Også menu-kortet gik det fint med. Det sendte jeg til Bayram da jeg kom op på skolen så det skulle han meget gerne have nu. Det sidste jeg lige skal gøre er at brænde en CD med hele til dem.

Efter at have knoklet på præsentationen med Flanders på skolen har jeg siddet og nørklet med spippen til DR. Her er lige 2 low-quality screens af lidt proces:


Her er det den rene tekst der står i panden.


Her har jeg forsøgt at få teksten i panden til at passe mere med huden så det ligner en tatovering. Kan specielt godt lide detaljen med paint-spatters på handsken (selv om det nok ikke sprøjter med maling når man tatoverer, hehe).

Det er Toppers hånd og pande jeg har benyttet (thanX man, kunne ikke have undværet dig til det!). Der mangler en del på selve tekst-siden for ikke at tale om hele lydsiden og den afsluttende compositing del.

Tager til Fanø d.22 (kan ikke huske om jeg har nævnt det).

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *