Brev til Soçi

I går havde Soçi fødselsdag. Soçi er min tante Ton’s mand. Jeg glemte helt at sende et brev, men det fik jeg endelig gjort i dag. Han blev 50 år! De er sgu så gæstfri når jeg er hos dem i sommerferierne, så man skulle da være et skarn hvis man ikke sendte en lille hilsen:

happybirthdaysoci_01.jpg

happybirthdaysoci_02.jpg

happybirthdaysoci_03.jpg
“Soçi” med 50 i stedet for “So” :p

happybirthdaysoci_04.jpg
Her står der “Cumpleaños feliz Soçi” og så min signatur/navn. Den rød/gule stribe er det Katalanske flag. Jeg kan aldrig huske hvor mange røde og gule felter der er, så jeg kigger altid på nettet.

This entry was posted in Grafisk Design. Bookmark the permalink.

3 Responses to Brev til Soçi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *