Coltrane, Pia og netværk

Lad mig lægge ud med at sige, at jeg nu har opdateret min blog til WordPress 2.7 “Coltrane”. Jeg skal lige love for at det har fået noget af et face lift – et tiltrængt face lift! Brugerinterfacet på admin siden for bloggen er blevet meget mere sammenhængende og overskueligt. Jeg skal stadig lige vænne mig helt til det, men det er meget mere behageligt at se på, og meget mere behageligt at skrive indlæg ikke mindst, hvilket må siges at være den vigtigste funktion ved WordPress ;)

What else? Jo, ham Shaun (instruktøren på Westbrick Murders) viste jeg min video Hjælp Mig Pia og eftersom han har rødder i det muslimske, så blev han noget stødt over at se den måde jeg har fremstillet en moské på, samt den imam der er foran den. Vi havde en lang debat over Adium omkring religion, satire osv., og om hvor højt muslimer elsker deres religion – noget som os vesterlændinge nok aldrig helt kan komme til at forstå. Da vi var færdige med at diskutere og jeg var logget af for at sove, kunne jeg ikke lukke et øje. Jeg besluttede mig for at ændre den scene i videoen, der sikkert har været grunden til de tidligere dødstrusler jeg har fået, og erstattet moskéen med Folketinget, og imamen er blevet til Anders Fogh. Sådan ser den rettede scene ud:

Det er lige før jeg synes det giver endnu mere mening nu, idet Venstre jo er så afhængige af Dansk Folkeparti.

Det er lige før jeg synes det giver endnu mere mening nu, idet Venstre jo er så afhængige af Dansk Folkeparti.

Og så vil jeg runde af med at fortælle om i dag – en dag i netværkets og afslapningens tegn. Ved 15-tiden mødtes jeg med Anders oppe ved Koldinghus, hvor borgmester Per Bødker kårede årets Koldingborger (chefen for Bianco Footwear hvis jeg husker rigtigt). Der var også nogle skuespillere der med forskellige sketches fortolkede den økonomiske krise. De var ret gode, og jeg lagde specielt mærke til én bestemt sketch de udførte, hvor de gik alfabetet igennem. Dvs. den enes dialog begyndte med a, hvorefter den andens dialog begyndte med b osv. Det var genialt synes jeg. Fotograf Palle Skov var der (ham jeg mødte på Lolland-Falster) og han gik rundt og klikkede med sit store kamera. Forhåbentlig kan jeg lokke ham til at sende nogle enkelte fotos til mig engang :)

Efter Koldinghus fortsatte vi ned på Den Blå Café til Torsdags Tapas. Jeg gav en omgang juleøl til Anders og jeg og vi snakkede lidt frem og tilbage med Elsebeth Gerner som også var der. Lidt senere kom Jonas og sluttede sig til vores drikkeri. Da glassene var tomme og der ikke var mere at komme efter, cyklede vi hjem til Jonas, hvor vi fik gjort kål på 50 æbleskiver (no joke!). Min mave er i skrivende stund ved at fordøje dem, og det kan sgu’ mærkes! Vi fyrede op for noget GTA IV Liberty City, og for satan hvor ser det fedt ud på Jones’ kæmpe skærm. Awesome siger jeg bare :o men det er sgu’ et spil der trækker en del ressourcer.

This entry was posted in min blog, Networking, Venner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *