Dårlig vane men spændende foredrag

Fuuuck, jeg er lige blevet færdig med designet til en brochure, som vi i dag udarbejdede skitserne til samt noget manglende tekst.

Det er ved at blive en dårlig vane for mig, at jeg går i seng 00:30 hver dag. Jeg kan sgu’ godt mærke det om morgenen!

Anyway, i dag holdt Ulrik et ret spændende foredrag om objekt analyse og gav nogle modeller og skemaer man kan bruge til formålet. Jeg har fået materialet med mail (og det er ikke så lidt!). Vi er så småt ved at bevæge os over mod 3D formen i forløbet.

Fik brev fra mormor og morfar i dag –> de savner mig (who can blaim ’em!). De kommer herover et smut (kan ikke lige huske hvornår) efter de har været et dyk under grænsen til tyskland, og så fik jeg lige mormor til at tage nogle dåsesodavand med (og den obligatoriske gigant Nutella glas!).

GODNAT!!!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *