Den skjulte fascination

Jeg har altid haft en “skjult” fascination af gambling, og hele den atmosfære der hersker omkring denne meget omdiskuterede beskæftigelse — for det ér faktisk ret mange mennesker der lever af at gamble, tro det eller ej. Jeg synes tit man hører om en eller anden nørdet fyr, der pludselig bliver en af verdens bedste pokerspillere. Det er helt vanvittigt. Jeg kunne aldrig selv finde på at gå i gang med at spille poker, da jeg har et job jeg nyder meget (på trods af, at det er hårdttjente penge), men jeg søgte alligevel lidt rundt på nettet, og fandt frem til en ganske god side, hvis man er interesseret i at få mere at vide omkring poker. Siden hedder pokerlistings.dk, og er Danmarks største poker guide. Her kan man bl.a. finde frem til de sider der har den bedste poker bonus. Siden anbefaler derudover Party Poker og Titan Poker som værende nogle af de bedste poker rooms.

This entry was posted in Nyttigt. Bookmark the permalink.