Dina

dina-01

dina-02

dina-04

dina-03

I går var jeg et smut forbi Faaborg for at besøge mor og se hendes nye hundehvalp Dina. Den er godt nok sød og sprælsk. Da vi gik en tur på stranden stormede den rundt konstant, og jeg fik nogle ret sjove fotos som jeg har udvalgt nogle af her. Vejret var kanon godt :) Jeg fik også installeret antivirus software på min mors EeePC, samt Firefox i stedet for Internet Explorer! Firefox er jo en meget mere sikker browser.

Jeg fik læst “Processen” af Franz Kafka færdig – Den er lidt snørklet at læse (ret lange sætningskonstruktioner) men hvis man kan lide at følge en persons frustrationer og kamp med et system man aldrig rigtig får sat ansigt på, så er det lige bogen for dig. Jeg synes den var god, omend ikke just den bog jeg burde havde lagt ud med efter en så lang læsepause. Næste bog i rækken: Darwins – On the Origin of Species… tror jeg.

This entry was posted in Familie, foto. Bookmark the permalink.

6 Responses to Dina

 1. majann says:

  *vakre skapningen!!*
  – speciellt billedet øverst, falt jeg pladask for!! :)

 2. Lyuhala says:

  Dina er PRECIOUS! Jeg vil også have en :D
  Og fornuftigt med ildræven hehe
  men gosh du går bare i gang med de tunge bøger ?! :P Hvad er næste næste, Nietzche? (har selv overvejet det efter jeg skrev SRP, men siden jeg ikke kan tage mig sammen til at få læst en lille bitte psykologi bog som har ligget her i over et halvt år, er det en god ide at vente lidt hmm)

 3. Lyuhala says:

  holyshit her er noget af den

 4. EN says:

  Åh, ja hun er så dejlig. I går var vi hos dyrlægen for at blive undersøgt, vaccineret og chippet og få en masse papirer og gratis mad med hjem. Dina tog det hele i stiv pote, opdagede ikke engang, at hun blev vaccineret. Der kom bare et lille piv, da chippen blev sat ind under huden.
  Hele herligheden kostede 900 kr, godt at jeg fik solgt et lille kunstværk i forgårs til 500 kr. Det luner.
  Og så sagde dyrlægekvinden, at Dina er ekceptionelt dejlig, både hvad statur, udseende og temperament angår, men det vidste jeg da godt.

 5. moggis says:

  et spændende “alternativ” til at begynde med Darwin, kunne være Richard Dawkins “The God Delusion” <– her bliver Darwins synspunkter sat på spidsen ifht. at stå sin prøve overfor kreationisterne! Og så derefter læse Darwin – du ved ligesom bog vs. film problematikken ;-)

 6. Jokke-svin says:

  Moggis > Hmm, det lyder som et værdigt alternativ. Jeg har læst lidt af første kapitel, og den lader til at være spændende! Cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *