En ordentlig gåtur + MIN FØDSELSDAG! + Julegaveindkøb (2. del)

Aaah, der er bare ikke noget bedre at gå en tur om aftenen. Har lige været hele Kolding rundt sådan ca. – delvist for at gå mit nye tøj til, men også for at tænke nogle ting igennem. Tændte iPod’en med Thomas Newman, det mest stemningsfulde film-musik jeg kender, og gik så ellers bare derudaf – helt ud til Kolding stadion og tilbage gennem byen hen til det nye bibliotek. Det var sjovt at se ind ad vinduerne til dem der er flyttet ind over biblioteket i Slotsmøllen. Damn nogle lækre lejligheder!
Nu er jeg helt klar i hovedet efter turen. Dejligt!

*argh* Jeg skal også lige vride hjernen mht. nytår. Det er pisse-ærgeligt at turen til Berlin ikke blev til noget pga. for få tilmeldte :( Der er snak om at tage derned alligevel, og så bare holde til i et eller andet forladt hus (dem skulle der være nogle stykker af). Holde et lidt “freestyle”-agtigt nytår. Bare noget anderledes i hvert fald! Gider ikke sidde herhjemme med et loddent heksehyl og et muggent stykke kransekage, nej tak…

Shoppede enenu engang lidt tøj til mig selv :) Jeg manglede en ordentlig frakke til det lidt koldere vejr, og så var jeg så heldig at falde over en lækker en af slagsen, da jeg skulle købe julegaven til mutter. Den er satme behagelig at have på. Ser specielt nice ud med hoodie under den… Den tror jeg jeg får megen fornøjelse af. Så kan jeg også komme igang med min karriere som blotter (spøg til side)…

Her til morges tog jeg kage med i skole og skænkede Cocio op til gruppen jeg arbejder i *mums*. Nu jeg tænker over det, så tror jeg jeg glemte at tage det sidste kage med hjem… I’ll be darned!

Efter skole (og foredraget om “overflader”) stod den på dejlige hjemmelavede burgere hjemme ved mig sammen med mor. Håndboldt: DK-TYSKLAND –> Vildt spændende kamp som DK heldigvis lige vandt med ét mål!

I morgen står den på seriøs skitsering til emballage-projektet hvis vi skal nå at have noget færdigt!

Ro på…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *