Fra relieffer til små bygninger

Wazzuuuuup!? Igen sidder jeg i de sene nattetimer og lader mine fingre danse hen over tastaturet, hvorved denne tekst bliver til… Waaauw!

Kom hjem fra skolen ved 22:00-tiden i dag –> en arbejdsdag på omkring 13 timer!! …Men det er godt nok også vildt sjovt det vi laver synes jeg –> lige nu er vi de største arkitekt-nørder allesammen. Vi sidder og omdanner vores relieffer til deciderede bygninger, hvor lyset skal indgå som et vigtigt element. I morgen regner jeg med at blive færdig med min bygning, og så tager jeg nogle billeder af den og lægger op her på siden, lige som jeg har gjort med alt det andet jeg har lavet.

Der flød sgu’ også blod i dag, da der var en der skar sig i tommelfingeren (av av av) Det blødte godt nok meget, men sådan noget sker jo, hvis man er lidt træt og sidder med en total skarp hobbykniv… desværre.

I forgårs var jeg inde i Kolding Storcenter for at prøve en trench coat, som jeg havde fået øje på dengang jeg gik derinde med mormor og morfar i forretningen “Grundtoft”… Jeg er uheldigvis blevet forelsket i den –> den er også bare for lækker –> lang, sort, sidder perfekt ind til kroppen og så er den dejlig varm + den har en krave som også sidder perfekt om halsen…. det var som om den var skræddersyet til mig… jeg glemte desværre at få navnet/mærket på den… ellers ville jeg lige have browset efter en forhandler der sælger den billigere på nettet…

Nu vil jeg lige arbejde lidt med en 3D model i 3D Studion MAX og derefter hoppe i kanen…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *