Engelsk årsprøve

I dag var jeg til årsprøve i engelsk. Oplægget var som sædvanligt ikke særlig spændende, så jeg tror ikke mit essay blev specielt godt. Jeg hældte en masse idéer ud, og så må jeg bar se om jeg har ramt plet med nogle af dem.

Der var mange der var færdige forholdsvis tidligt. Selv blev jeg indtil der kun var et kvarter tilbage.

Efter prøven gik jeg ned og spillede basket ball lige som i går. Jeppe T. kom ned, og så kørte vi den vilde pro freestyle stil. Hvis det bliver lige så godt vejr i morgen, så tror jeg sgu’ jeg cykler derop og spiller igen ved 13:00-tiden. Jeg har jo fri i morgen og i overmorgen er der årsprøve i spansk og så er de årsprøver ude af verden… Lækkert!

Det er godt nok supergodt vejr lige nu, så jeg holder her. Gider sgu’ ikke skrive mere i dag!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *