Krig i Irak!

Så er der krig i Irak. Det er ikke så fedt. Jeg er 100% imod krigen idet jeg mener, at man sagtens kunne have ladet våbeninspektørerne fortsætte den afvæbning der rent faktisk var i gang før krigen brød ud.

Nå, men jeg har jo forsømt at skrive dagbog i nogle dage… sorry. Jeg var til den sidste terminsprøve i går i spansk. For første gang var oplægget faktisk godt! Yippieee! Så jeg regner med at få 10 eller 11 (seriøst!).

Mathias synes også det var et okay oplæg. Vi cyklede hjem til mig og så noget Casper & Mandrilaftalen (yeah) og så nogle nyheder om krigen…

I går checkede jeg Kaj’s nye computer. FUCK DEN ER HAPPY NICE!! (og så har kan “kun” givet 3900 kr for den.) Jeg kunne godt finde på at købe en magen til, men jeg ville nok investere i et lidt bedre grafikkort… måske på 256 MB RAM i stedet for 64 MB RAM som Kaj har. Jeg vil gerne kunne køre spil med full screen anti-aliasing (det ser lidt federe ud), men selvom grafikkortet kun var på 64 MB RAM, så det sgu’ alligevel godt ud…

Jeg spillede Return to Castle Wolfenstein og Hitman 1. Lige nu tænker jeg på, at jeg meget gerne ville sidde og spille computer lige nu!

Har abstinenser… stopper her!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *