Englændere er fede at feste med!

I går var jeg lige et smut i Føtex og mødte Liv på vej hjem…

Hun fik besøg af nogle venner fra England og inviterede mig op for at feste med. Der er ikke noget federe end at feste med englændere –> men oooooh hvorfor HVORFOR skulle der så lige netop i går være en KLOVN af en DJ på Pitstop. Står i sin egen lille verden, og ser rigtig ud som om han har folk med sig… nej, der var INGEN på dansegulvet. Kig op og SE EFTER engang imellem måske…

Jeg blev direkte flov over at vise dem Pitstop pga. det, fordi jeg havde talt så godt om det, men sådan er det jo… nogle gange det ene perfekte track efter det andet (DJ Ting)… andre gange lort!

Jeg blev rimelig frustreret og gik faktisk hjemad… da var det jeg mødte et par som spurgte efter “Den Engelske Pub”… så fortalte jeg dem hvor det var, men sagde så at jeg da egentlig godt ville med, så der tog vi ned.

Fik en Guinness og sad så ellers og chattede med dem. Da de smuttede hjem, skulle jeg liiige se om de andre stadig var på Pitstop… det var de, men på vej ud (der var åbenbart ikke nogen bedring mht. musikken, hehe).

Så vi smuttede allesammen, på jagt efter noget spiseligt. Jeg mødte Topper og Søren M. ude foran Republikken ved pizzariaet Sason.

Gik ind og bestilte det samme som en gruppe tøser stod og spiste derinde… Så faldt jeg i snak med dem og af en eller anden grund (kan sgu’ ikke liiiige huske hvorfor) begyndte jeg at snakke spansk.

Det var der en meget spansk udseende mand derinde der overhørte og så snakkede vi allesammen. Antonio var hans navn… pigernes kan jeg ikke huske fordi de var så mange *Gg* (tror heller ikke de sagde hvad de hed)…
Well, de kunne ikke blive lukket ind nogle steder, så de var klar til at tage hjem til Vejen igen. Øv øv, det var ellers skide skægt at snakke med dem!

Well, så på en eller anden måde kom jeg tilbage til de andre (The English Lot!) og vi traskede allesammen hjem.

Jeg troede min fætter og kæresten ville komme forbi i dag, men har ikke fået nogen svar på de beskeder jeg har sendt. Det blev nok ikke til noget så.

Ellers skal jeg bare slappe af i weekenden, og så alligevel ikke. Træning og fodbold *Gg*.

Mandag rejser jeg af til Faaborg –> og der bliver ikke flere ændringer der.

Mandag!

Basta!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *