Første gang jeg stemmer!

Sorry jeg ikke lige har holdt jer opdaterede om min gøren og laden her på det sidste, men jeg har kørt på højtryk på mit projekt!
Det ser ud til, at jeg alligevel ikke kan printe ovre ved Anders, hvilket er en pænt dårlig nyhed :( Jeg skulle have lavet det fedeste scroll til bedømmelsen, men det falder temmelig meget til jorden nu!! Der er dog stadig mulighed, at jeg “tiler” billedet, dvs. printer det ud over flere ark og så limer dem på en lang strimmel med spray mount (og spray mount koster KASSEN!)… måske er der en venlig sjæl der vil sponsorere lidt?

Anyhow, jeg er pænt glad alligevel. Nu har jeg da fået lavet nogle spreads til min fartbog, som jeg også skal have printet. Eller skal jeg? Jeg har nemlig overvejet at smide de enkelte spreads ind i flash og animere det på en eller anden måde, for at få bevægelse på… det handler immervæk om fart jo, så det er lidt kedeligt bare at lave en statisk bog…

Jeg skriver og røven går. Jeg var oppe for at stemme til EU her… Første gang jeg stemmer i hele mit liv! Jeg fik endda slik deroppe af nogle gamle ugler, der sad og delte sedlerne ud *LOL*. Senere ringede Ole og spurgte om jeg havde været deroppe for at stemme, fordi han gerne ville følges. Jeg tog nu med ham derop alligevel. Det er jo herre-lækkert vejr! :D

Så skal jeg også have smidt noget luft i min basket ball, og ned og spille på banen, jeg stort set bor lige ved siden af. Der er også en volley bane, som har net oppe det meste af dagen. Mon den er til forholdsvis fri afbenyttelse? Det kunne være kult at afholde en “turnering” eller noget med nogle buddies fra skolen…

/out

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *