Fanø, Fænø og Madagascar!

Selv om jeg godt nok burde skride i seng nu her, så bliver jeg liiige nødt til at fortælle hvad der er sket den sidste uges tid her!

Det illustrationstilvalg jeg kom på er bare for dejligt! Der er bare en hyggelig stemning og det er total afslappende at sidde og tegne. I like it a loooot :) Her i weekenden var jeg på Fanø for at tegne en tegning –> vi fik nemlig til opgave at tegne to gennemarbejdede tegninger (A2-format) til mandag… det passede perfekt med at jeg så kunne tage til Fanø og gøre det, da min mormor havde fødselsdag om søndagen… gav hende en bog med det der vanedannende spil “Soduko” hehe. I CAN QUIT ANY TIME I WANT!!
Anyhow, så tog jeg hjem søndag for at kunne være klar til den udflugt vi skulle på mandag –> og gæt hvor turen gik hen! Ikke Fanø men Fænø!

Udstyret med tegneredskaber, madpakker og kameraer, invaderede vi den lille ø som ligger ude i lillebælt. Lejrturs-stemningen bredte sig og vi fik nærmest en guidet tour på øen –> blev kørt rundt i nogle vildt fede army-agtige biler og vi sad bagi inde i nogle påspændte vogne. Lidt Jurassic Parc agtigt måske? Ej, det ved jeg ikke…
Vi fik Fænøgaard at se, hvilket jeg sent glemmer. ‘Kæft det var lækkert. Bygget i kvalitetsmaterialer og med ret så dyr kunst på væggene: Kvium, Asger Jorn osv. Ude i garragen stod der 4 millionbiler som vi fik at se indledende… sådan for lige at lægge en linie, hehe.
Men ellers fik vi da tegnet nogle landskaber og nogle fucking træer, som vi i dag tegnede videre på.

Vi fremlagde de to A2-tegninger som vi havde knoklet med i weekenden og jeg fik dem fremlagt ret godt synes jeg. Det er sgu’ rigtigt Ken: man skal ikke lægge skjul på når man er tilfreds med det man har lavet. Satans Jantelov! Og jeg var/er ret så glad for de to tegninger jeg har lavet. Fik god respons og gav god respons på de andres som også var vildt lækre… der var specielt een som jeg faldt rimelig meget for –> en tegning nede fra banegården af et tog og nogle sveller… vildt udtryk men stadig kontroleret og tydelig i sit udtryk. Ingen frygt for den sorte farve, hehe.

Klavs og jeg tog ned på banen i dag kl. 17:00 for at se om der var nogle at spille med –> de havde sagt at de spillede tirsdag så vi skulle jo lige se om det holdt stik (det gjorde det!).
Spillede godt nok ikke kamp med dem men vi øvede os på straffe, hjørne og 1 mod 1… Vi var vel en 7 stykker.

19:20 var jeg inde og se Madagascar sammen med Nikolaj, Klavs og Allan –> Se den. Den er satme sjov (specielt den totalt selvfede homo konge og de psykopatiske pengviner!).

Da jeg kom hjem begyndte jeg ENDNU engang på min digitalkamera-research. Det er satme omstændeligt skulle jeg hilse og sige, men nu tror jeg jeg har fundet kameraet! Pris og ydelse ufattelig godt velbalanceret! Jeg har læst et helt In Depth Review af det på dpreview.com og det er præcis hvad jeg har ledt efter! Der er tale om et Sony Cyber-shot DSC H1.

Tip fra Sylle: “Sælg dine computerspil på qxl“. Det tog jeg imod, så nu har jeg oprettet en bruger på auktionssiden og venter nu på en kode der skulle komme med posten før jeg kan begynde at sælge ting. De skal lige bekræfte at min adresse ikke er falsk! De paranoide sataner *Gg*.

Jeg skal træne i morgen, så nu smutter jeg (selv om jeg ikke har fået det hele med *argh*)… der er så meget at skrive om!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *