Farvel til T&S

T&S og Pol tog afsted ca. 11:30, og jeg fik sagt farvel til dem (og Carmen + hendes mand, som de kunne køre med).

Derefter tog jeg til stranden et kort stykke tid.

Cyklede til Pineda hvor Aimar ringede til mig og spurgte, om jeg var klar på at tage til stranden – jeg cyklede straks tilbage. Han hang ud sammen med nogle andre ved “La Sal”. Vi spillede noget bold til solen næsten var gået ned. De tog videre på la peña, men jeg blev liggende på stranden indtil solen gik ned (NÆSTEN) –> Jeg skulle nemlig nå at købe en polstret taske til min guitar til hjemrejsen, så jeg kunne ikke blive og se solnedgangen!

Så med andre ord: Hele dagen i dag, har budt på strand og strålende sol. Det er aften nu (23:05) og det er STADIG ufattelig varmt :)

I morgen tager jeg med far på arbejde. Det er halvanden tur… Jeg glæder mig til at sidde i den nye Volvo! VROOOM!!

This entry was posted in Rejsedagbøger, Spanien and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *