Fjordens Dag 2011 plakat

This poster is for sale at various sizes/prices. Go to the shop!

Fjordens Dag 2011

Dette var mit bidrag til Fjordens Dag plakat-konkurrencen 2011. Jeg vandt desværre ikke, men det har været en kanon øvelse i Illustrator, at arbejde med denne stil. Jeg opdagede først konkurrencen et par dage inden deadline for aflevering, så den stod på natte-arbejde for at jeg kunne nå at være med. Jeg tror alt i alt jeg har brugt en dag på plakaten her, med hjælp fra min hemmelige research-agent hehe.

Jeg har valgt at tage udgangspunkt i et kort over Odense- og Kerteminde fjord (se nedenstående), og derefter illustreret nogle af de forskellige aktiviteter, som områderne har at byde på. Der er f.eks. båden “Svanen” samt “M/S Knasten”. Der er Fjord&Bælt, udkigstårnet på Munkebo Bakke, en fugleudkigspost på Vigelsø osv. osv. Jeg har virkelig forsøgt at få så mange ting med som muligt, så det er en plakat man har lyst til at stå og betragte længe, for at finde nye sjove detaljer. Jeg har også tilladt mig at fabulere en “smule”, så en del af elementerne (som f.eks. vindmøllerne), findes ikke nødvendigvis på den givne placering i virkeligheden.

Her er kortet over Odense- og Kerteminde fjord, som jeg benyttede som reference til det grafiske

This entry was posted in Grafisk Design, Illustration, Konkurrence. Bookmark the permalink.

5 Responses to Fjordens Dag 2011 plakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *