Flyttet fra SWERA til illustrationsforløb

Yes! Jeg fik sgu’ lov til at flytte over til illustrations-tilvalget (med en vis tiggen fra min side over for IMS, hehe). Læreren var syg, så der var ikke nogen tilstede… regner med at han kommer i morgen. Jeg benyttede bl.a. ventetiden på at låne en bog på bib. om tegning (“Komplet tegnekursus – John Raynes“).

Tager op på skolen nu her for at prøve nogle teknikker af, som jeg læste om i denne måneds Computer Arts på bib. ‘Kæft nogle fede ting der står i det blad. Hvis det ikke kostede det blodsprængte, ville jeg klart abonere på det!!

Troede jeg ville træne, men det blev ikke til noget alligevel. Hvis de andre var med på den, så var jeg nok taget afsted, men min motivation forsvandt da det gik op for mig, atjeg var den eneste :s

Well, denne weekend har bare stået i dovnhedens tegn for mit vedkommende. Eller, det er så ikke helt sandt. Anders og jeg nørdede, hvilket der kom to meget underlige videoer ud af (som man skal have Quick Time 7 for at afspille… ellers hører man kun lyden!!). Jeg linker til dem fra forsiden, hvis du tør glo dem.

Der er måske endnu en logoopgave på vej til mig. Det vil jeg fortælle nærmere om, hvis jeg får opgaven :)

Oooh yeah! Troldspejlet er begyndt igen… det kører faktisk lige nu i baggrunden imens jeg skriver her, hehe. Har optaget, da de snakkede om Deadline Games, som lige har udviklet spillet Total Overdose. Jeg har en god fornemmelse for det spil (og jeg har ikke engang spillet det!). Minder vel en del om GTA Vice City… super sprødt!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *