Gensynsfest med 10’ende

Her i lørdags var jeg til gensynsfest med den gamle 10’ende klasse. Nogle af dem havde jeg ikke set siden vi blev færdige på Vester Skerninge Skole for 10 år siden, så jeg var selvfølgelig helt vildt nysgerrig efter at møde dem igen, nu hvor der var gået så lang tid.

Det var en lang rejse til sydfyn, men Liv var heldigvis vaks til at tilbyde et lift, så jeg slap for at gå de sidste 4 km. Tak for det Liv! Vejret var helt forrygende dejligt at rejse i, og var med til at løfte mit humør endnu mere.

Festen fandt sted hos Lena oppe i gildesalen, og Liv og jeg ankom som nogle af de første. Lena og Trine var der allerede og gik rundt og forberedte de sidste småting, før folk for alvor begyndte at trille ind. Der var velkomstdrinks (Asti champagne) og vi trak numre så vi kunne sidde helt vilkårligt — og jeg trak dælme nr. 1.

Der blev snakket uafbrudt fra start til slut — statusopdateringer på karriere og familieliv, og så selvfølgelig minder fra vores tid på VSS. Der var bare en helt kanon stemning. Jeg havde nået at brænde nogle CD’er med 90’er hits hjemmefra som vi fyrede på anlægget. Klokken blev rigtig mange før de første takkede af for denne gang, men der var også nogle der blev hængende til den lyse morgen: Morten, Liv, Christian, Karsten og jeg. Der var heldigvis madrasser, og så lå vi ellers og fyrede den ene dårlige vittighed af efter den anden. Karsten var slet ikke til at stoppe med sine vittigheder om de tre frøer på en togskinne, og Christian gjorde et hæderligt forsøg på at fortælle en længere vittighed om “julemanden”. Good times.

Ved 12-tiden stod vi op og hjalp til med at rydde op. Monica gav et lift tilbage til VSS, hvor jeg ventede på bussen og rejsen tilbage mod 6000 Kolding. På falderebet talte vi kort om, at det kunne være sjovt med noget julefrokost. I’m game.

This entry was posted in fest, Minder, Social, Venner. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *