God årsfest, vellykket Lanciers :)

Det var sgu’ en fed årsfest i går aftes. På vej hen til gymnasiet så vi en limosine, som “Skotte” og hans klasse ankom til festen i (ret blæret, men også dyrt!). De stemplede os med “mulje”-stempler ved indgangen. Det er ret respektløst over for os 3.g’er synes jeg!

Det var for fedt at danse Lanciers, og jeg var faktisk ret glad for at danse ind som den aller forreste sammen med Line. Jeg kiksede da ikke særlig meget under selve dansen (heldigvis!). Jeg var egentlig overrasket over, hvor mange der egentlig var rundt omkring os. Det var jo stort set alle 1. og 2.g’er + forældre.

Der var et band der spillede jazz, som jeg sad og lyttede til sammen med Per, Mathias, Søren, Manan, Ane og Signe. Vi tog klassebilleder, og jeg følte mig som en hel filmstjerne med alle de blitser der gik af hele tiden. Jeg fik Kaj til at tage nogle billeder af os med mit digitalkamera.

Jeg gik til fods hele vejen hjem. Det var lidt koldt. Lagde mig på sengen og faldt i søvn lige med det samme…

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *