Hitman Contracts før Spanien

Hvad så da?

Ikke meget at sige udover, at jeg kører den meeeeget afslappede stil inden jeg skal til Spanien! :D

Skal lige et smut i Aldi og ha’ go’ mad for en gangs skyld. En del frugt & grønt tror jeg det bliver til. Mangler: mælk, oksekød, æbler, cola & slik (hehe)… Ej, det var måske ikke så grønt alligevel, men fuck it!

Hitman Contracts er sgu’ egentlig et ret sjovt spil. Svært hvis man skal snige sig rundt undetected –> sjovt, hvis man kan gennemføre en mission ved at blæse sig vej gennem det hele… Ej, jeg kan nu bedst lide at snige mig taktisk rundt og snige mig ind på målet for missionen.

Jeg løber igen… ellers får jeg ikke handlet!

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *