Hold 2 del 2

De stillede knap så mange spørgsmål som i går, men der var alligevel nok at se til. Jeg har kun undervist i sammenlagt 4 dage (ca. 24 timer), men jeg synes allerede jeg har vænnet mig til det :) Jeg føler mig overhovedet ikke nervøs. Jeg tror dog der kommer andre boller på suppen når jeg skal undervise i FontLab næste uge. Jeg kender jo ikke meget til programmet, så jeg er spændt på hvordan det udfolder sig. Oh well, det er vel bare med at springe ud i det og se hvad der sker. Jeg har dog læst hæftet “Skriftdesign med FontLab Studio 5.0” af Trine Rask som Rikke gav mig. Men for lige at hoppe tilbage til Photoshop-undervisningen. Det lykkedes mig at samle stort set alle resultaterne fra Sky Pirates opgaven sammen, så dem regner jeg med at lægge op på bloggen her i løbet af i morgen når jeg kommer hjem fra kontoret.

This entry was posted in Designskolen Kolding. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *