Housewarming men ingen påskeferie?

Oh my!

Var til housewarming i går hos en kammerat fra skolen. Det var pænt sjovt –> kig f.eks. på de tilhørende billeder på billed-sektionen på mit website.

Vi sad oppe i hans lejlighed på gulvet og åd tørede bananer, rosiner og almindelige bananer. Vi var også lige et smut nede på Republikken, hvor jeg fik endu en Erdinger… det tror jeg godt kunne blive en vane at bestille…

Anyhow… efter Republikken tog vi tilbage til lejligheden, hvor vi sad 3 tilbage og jammede med guitar og trommer. Vi spillede noget buzzanova-agtig musik, og jeg bidragede med min fløjsbløde stemme og spanske tekster… Kl. var vel omkring 04:00 da jeg cyklede hjem med en kammerat, som bor nogle blokke fra mig.

I dag jeg jeg vasket stort –> så lige nu hænger der vasketøj OVER DET HELE i min bolig… på dørhåndtag, radiatorer, vindueskarme etc.

Jeg tror ikke vi får nogen desideret påskeferie :-( DESVÆRRE –> jeg kunne seriøst trænge til fridage, som varer lidt længere end en nomal weekend.

Det der med illustration er ikke lige mig, men jeg har jo også planlagt at blive grafisk designer. Jeg synes bare ikke det er så sjovt igen, det vi laver nu her med at skulle illustrere børnebøger osv. Kunne bedre li’ forløbet med publikationen og arbejdet med computerene… for ikke at snakke om Capitalis Monumentalis.

Jeg skrider. Håber der kommer en feee’ film.

This entry was posted in Dagligdagen. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *