Ikoner færdige. MacBook Pro :D

Fik sgu en ret skæv start på dagen ved at sige ja til at layoute en forum-oversigt for Poul. Jeg ved ikke lige hvad jeg tænke på. For det første har jeg ikke noget html-redigeringssoftware på min computer, så jeg sad og lavede det i Photoshop *yikes* NOT the way to do it, trust me! Det var total frustrerende, men det endte da med at jeg blev “fritaget” hehe. Det var dagens vendepunkt. Jeg kunne i stedet arbejde på de resterende ikoner, eksportere dem og sende dem til Poul. NU ER DE ENDELIG FÆRDIGE ALLESAMMEN :D

Lavede igen i dag en Superliga-update – denne gang med OB (go’ klub!) –> “Vi er Odense Boldklub (klap klap klap) Danmarks stolthed fra fyn Og de blå, hvide striber Er det skønneste syn” (melodi: The Wild Rover). Hehe.

Ungdomshuset er sgu’ blevet revet ned… Da jeg så i Nyhederne at mursten etc. fra huset blev udstillet i en montre, fik jeg idéen til denne tegning (som jeg næsten lige er blevet færdig med):

brick_jagtvej69.jpg
Jeg har også lagt den op på tegnebordet lige her.

Jeg glæder mig SUPER meget til slutningen af denne måned. Der regner jeg bestemt med at kunne erhverve mig en MacBook Pro 15″ – og jeg har tænkt mig at give den hele armen med 3 GB RAM. Jeg kan sgu’ lige så godt smide nogle hestekræfter i dyret, når jeg nu skal sidde og arbejde på den i lang tid fremover… A powerful tool indeed:

wish_macbookpro_01.jpg

Hmm, jeg ved dog ikke hvor det er bedst at købe sådan en fætter henne… I en Apple Store eller hos Fona eller et helt tredje sted?

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

7 Responses to Ikoner færdige. MacBook Pro :D

 1. majann says:

  Hejsa! :)

  Long time noo see….sorry – jeg leser, men kan ik rigtigt finde tiden til at kommentere.. :) Det ser da ud til at du har masser at gøre i Jyllandsposten! :) GOODI!!

  Lykke til med MacBookPro – vi elsker de nye mac’ene!! :D (bruk AppleStore…der får du best studentrabatt og hvis du køper den der, så får du VELDIG god hjelp senere om du skulle behøve det…)

  Nu må jeg løbe – der kommer en mand fra banken som skal se på leiligheden!

 2. EN says:

  For hulen da, en god tegning til Ungdomshuset!!! Der er sgu noget Kvium over den.
  Lav nogle flere og send dem til en censureret udstilling. Bare for sjov! (Eller alvor).
  kh
  muts

 3. JoKKe-svin says:

  No sweat Majann :p Yup, jeg laver stort set nye ting hver dag, så der er nok at se til.

  Mht. mac’en, så ved jeg alligevel ikke om jeg køber den… Min ven Anders siger at det måske er bedst at vente til den 2. udgave af MacBook Pro udkommer… så har de rettet de fejl der er ved den første…

 4. JoKKe-svin says:

  EN <-- Takker. Det er også min tanke at lave flere illustrationer efter samme metode. Jeg synes farverne er faldet ret godt ud. Mht. at få det udstillet, så kan det godt blive svært da det er digitalt. Billedet med murstenen er ikke tegnet i en særlig høj opløsning, så hvis jeg printer det, bliver det forholdsvis grynet at se på. Det er bedst på skærmen.

 5. Heeeey Jokke, long time me no post, sorry. I was bloody busy in Slovenia organizing the fashion exhibition with Spela. But we are all done now, yippie!

  But you’re going to buy a macbook pro, nice! But then you wont have a broken screen anymore, and that was just so nice with all the psychadelic screens lol!

 6. JoKKe-svin says:

  Heeeey, welcome back you… you… FLEXIBLE person! Hehe.
  You mentioned Slovenia once again, but that’s okay… I guess I can handle it now. It’s just that there’s this person I haven’t heard from in a long time. I really miss hearing from her… Like what’s going on in her life and stuff. And yeah, everytime I hear or see the word Slovenia, I think about her. So, that’s why… well, enough about that!

  Great to have the main man back in “blog-town” :p I haven’t exactly been much around your site either, but worry not! I shall soon enough pay you a visit and throw you a hefty line or two (about the fashion exhibition!).

  And now… to BED!

  Cheers

 7. majann says:

  …jeg har dog en MacBook – og har ik foreløpig havt et eneste problem…den er nu godt et halvt å gammel. Men jeg ved ik. Der er måske noget? …den er dog ik en ‘pro’….men den er sort og fiiiiin!! Me like!! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *