Ikoner færdige. MacBook Pro :D

Fik sgu en ret skæv start på dagen ved at sige ja til at layoute en forum-oversigt for Poul. Jeg ved ikke lige hvad jeg tænke på. For det første har jeg ikke noget html-redigeringssoftware på min computer, så jeg sad og lavede det i Photoshop *yikes* NOT the way to do it, trust me! Det var total frustrerende, men det endte da med at jeg blev “fritaget” hehe. Det var dagens vendepunkt. Jeg kunne i stedet arbejde på de resterende ikoner, eksportere dem og sende dem til Poul. NU ER DE ENDELIG FÆRDIGE ALLESAMMEN :D

Lavede igen i dag en Superliga-update – denne gang med OB (go’ klub!) –> “Vi er Odense Boldklub (klap klap klap) Danmarks stolthed fra fyn Og de blå, hvide striber Er det skønneste syn” (melodi: The Wild Rover). Hehe.

Ungdomshuset er sgu’ blevet revet ned… Da jeg så i Nyhederne at mursten etc. fra huset blev udstillet i en montre, fik jeg idéen til denne tegning (som jeg næsten lige er blevet færdig med):

brick_jagtvej69.jpg
Jeg har også lagt den op på tegnebordet lige her.

Jeg glæder mig SUPER meget til slutningen af denne måned. Der regner jeg bestemt med at kunne erhverve mig en MacBook Pro 15″ – og jeg har tænkt mig at give den hele armen med 3 GB RAM. Jeg kan sgu’ lige så godt smide nogle hestekræfter i dyret, når jeg nu skal sidde og arbejde på den i lang tid fremover… A powerful tool indeed:

wish_macbookpro_01.jpg

Hmm, jeg ved dog ikke hvor det er bedst at købe sådan en fætter henne… I en Apple Store eller hos Fona eller et helt tredje sted?

This entry was posted in Dagligdagen, Praktik (JP). Bookmark the permalink.

7 Responses to Ikoner færdige. MacBook Pro :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *